Активни конкурси

ШИВАЧИ/КИ НА ТЕКСТИЛ
Локација: Скопје
Рок за пријавување: 30/11/2014
КОНСУЛТАНТ ЗА ПРОДАЖБА ВО САЛОН НА ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА
Локација: Скопје
Рок за пријавување: 19/10/2014
SALES REPRESENTATIVE
Локација: Скопје
Рок за пријавување: 17/10/2014
MAINTENANCE TECHNICIAN, Key Safety Systems (KSS)
Локација: Kichevo, Macedonia
Рок за пријавување: 25/09/2014